10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΥ DESIGN ΤΗΣ PROJECT FLOORS

  • Εύκολος καθαρισμός – καθαρίζονται εύκολα και οικονομικά
  • Αντέχουν πολλά – εξαιρετικά ανθεκτικά
  • Πληρούνται οι όροι υγιεινής – κατάλληλα για αλλεργικούς
  • Πολύπλευρα – αμέτρητα, διάφορα σχέδια σε αυθεντική όψη ξύλου, πέτρας, σκυροδέματος και πλακιδίων προσφέρουν τη δυνατότητα υλοποίησης σχεδόν όλων των σχεδίων διαμόρφωσης
  • Άνετα – αντιολισθητικά, ζεστά για τα πόδια
  • Πρακτικά – μικρό ύψος τοποθέτησης, ιδανικά για την ανακαίνιση δαπέδων
  • Υγιεινά – χωρίς επιβλαβείς πλαστικοποιητές
  • Ελαστικά – φυσικός ήχος βαδίσματος
  • Αδιάβροχα – κατάλληλα για μπάνια καθώς και για άλλους χώρους με υγρασία
  • Θερμαινόμενα – επιδαπέδια θέρμανση με δυνατότητα θερμοκρασίας έως και 28C°

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Τα δάπεδα υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα, στιλ και τρόπους τοποθέτησης - και σίγουρα υπάρχει κάτι και για εσάς. Είτε πρόκειται για σκανδιναβικό ανοιχτόχρωμο ή μάλλον ρουστίκ και σκούρο, είτε για όψη ξύλου ή καλύτερα για όψη πέτρας, είτε με τοποθέτηση το ένα δίπλα στο άλλο ή με μοτίβο, για κάθε στυλ υπάρχει η κατάλληλη διακόσμηση και επιτρέπει το σχεδιασμό του εστιατορίου σας ή του ξενοδοχείου σας σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες.  

PROJECT FLOORS Designboden individuell mit Logo in Gaststätte Fischgrät Holzoptik

Τοποθετήσεις με μοτίβο για περισσότερη εξατομίκευση

Επιθυμείτε έναν εξατομικευμένο σχεδιασμό; Τότε είναι ενδεχομένως η τοποθέτηση σε μοτίβο ακριβώς η πιο σωστή. Μικρές σανίδες σε ειδικές διαστάσεις επιτρέπουν π.χ. την κλασική τοποθέτηση σε ψαροκόκαλο. Οι επενδύσεις δαπέδων της PROJECT FLOORS σας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες: διάφορα πρότυπα τοποθέτησης, τον συνδυασμό διάφορων στοιχείων διακόσμησης, χρήση ενθέτων – δεν υπάρχουν όρια για τις ιδέες σας.  

<link en herringbone-installation _blank e-button-primary>Τοποθέτηση ψαροκόκαλο (στα αγγλικά)

PROJECT FLOORS Designboden im Hotelzimmer reinigungsleicht für Housekeeping Personal

Οι επενδύσεις δαπέδου κερδίζουν πόντους από άποψη καθαρισμού και υγιεινής

Οι επενδύσεις δαπέδων PROJECT FLOORS καθαρίζονται εύκολα και σύμφωνα με τις αρχές της υγιεινής. Ως πλαστικό προϊόν, δεν είναι ευαίσθητες στο νερό και δεν χρειάζεται να τις χειρίζεστε με προσοχή κατά τη διάρκεια του καθημερινού καθαρισμού. Αυτό καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό του δαπέδου μετά από ένα βράδυ με πολλούς επισκέπτες στο εστιατόριο και προσφέρει στον επισκέπτη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το καθησυχαστικό συναίσθημα της άνεσης ακόμη και ξυπόλητος. Οι αλλεργικοί ξέρουν επίσης να εκτιμήσουν ότι η σκόνη, η γύρη κ.α. δεν μπορούν να κολλήσουν στο έδαφος.

Οδηγίες καθαρισμού & περιποίησης (στα αγγλικά)

Wasserunempfindlicher Designboden im Bad

Εμφάνιση για αποτέλεσμα μεγάλης επιφάνειας  

Επειδή οι επενδύσεις δαπέδων της PROJECT FLOORS δεν είναι ευαίσθητες στο νερό, μπορείτε χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε στο δάπεδο ένα διακοσμητικό στοιχείο συνεχόμενα μέχρι τις τουαλέτες επισκεπτών ή το μπάνιο. Αυτό δημιουργεί μια ενιαία και υψηλής αξίας εμφάνιση με αποτέλεσμα ευρύχωρης επιφάνειας Επίσης κατά αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το να πρέπει να αντισταθμιστεί η υψομετρική διαφορά μεταξύ των μεμονωμένων περιοχών. Αυτό διευκολύνει την τοποθέτηση των δαπέδων και εμποδίζει περιττές άκρες όπου μπορεί να παραπατήσει κανείς.  

<link en references hospitality-gastronomy _blank e-button-primary>Περαιτέρω αναφορές (στα αγγλικά)

PROJECT FLOORS Designboden im Hotelzimmer pflegeleicht und strapazierfähig Holzoptik hell

Χαλαρά τοποθετημένη επένδυση δαπέδου υψηλού σχεδιασμού - η λύση προβλημάτων

Ανακαινίζετε το δωμάτιο ανάμεσα σε δύο επισκέπτες; Με τη συλλογή LOOSE-LAY COLLECTION που δεν κολλά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποτε τα πράγματα πρέπει να γίνουν γρήγορα ή όταν το υπόβαθρο πρέπει να μπορεί να αποκατασταθεί χωρίς υπολείμματα, τότε μπαίνουν στο παιχνίδι τα διακοσμητικά στοιχεία αυτής της συλλογής. Το δάπεδο μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς χρόνους στεγνώματος των κολλητικών ουσιών και μπορεί να πατηθεί άμεσα. Επίσης, όσον αφορά στον ήχο βημάτων σήμερα δεν απαιτείται πλέον καμία μοκέτα. Το υπόστρωμα τοποθέτησης της PROJECT FLOORS παρέχει πρόσθετη ηχομόνωση των βημάτων. 

<link en products collection loose-lay-collection _blank e-button-primary>LOOSE-LAY COLLECTION (στα αγγλικά)

PROJECT FLOORS Designboden in einem Cafe Bestellsituation

Διάφορες συλλογές για σχεδιασμό με γνώμονα το κόστος

Η PROJECT FLOORS σας προσφέρει επενδύσεις δαπέδου με πέντε στρώματα της επιφάνειας χρήσης με αντίστοιχες κατηγορίες καταπόνησης, που ταιριάζουν απόλυτα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και τα δεδομένα του σπιτιού σας. Για τις λιγότερο καταπονημένες περιοχές, όπως τα δωμάτια ξενοδοχείου, ενδείκνυνται τα διακοσμητικά στοιχεία της συλλογής floors@home με στρώμα της επιφάνειας χρήσης των 0,3 mm. Για τις πιο πολυσύχναστες περιοχές, όπως το λόμπι ή το εστιατόριο, συνιστούμε τα διακοσμητικά στοιχεία της συλλογής floors@work εργασίας με στρώμα της επιφάνειας χρήσης των 0,55 mm. 

<link en products _blank e-button-primary>Προβολή προϊόντων (στα αγγλικά)

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ ONLINE - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΣΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ

Διακοσμητής εσωτερικών χώρων online - δείτε σε δευτερόλεπτα πως φαίνονται τα διάφορα δάπεδα βινυλίου 

Όψη ξύλου, πέτρας, σκυροδέματος ή πλακιδίων - και εσείς δεν ξέρετε ακόμα ποιο δάπεδο ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας; 

Με τον ηλεκτρονικό μας σχεδιαστή δαπέδων, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες παραλλαγές σε αίθουσες δειγμάτων ως προς το αποτέλεσμα στον χώρο και να βρείτε γρήγορα το δάπεδο που επιθυμείτε καθώς και τον κατάλληλο τρόπο τοποθέτησης.  

Διακοσμητής (στα αγγλικά)

Designboden-Dunkel-Holzoptik
PROJECT FLOORS Designboden Bestellung

Το φωτογραφείο μας - δείτε το δάπεδο που επιθυμείτε στους χώρους σας πριν ακόμα αυτό να τοποθετηθεί 

Τοποθετημένο κατά μήκος ή κατά πλάτος, με εμφάνιση σανίδων ή πλακιδίων, το φωτογραφείο μας θα σας πει πώς φαίνεται το καινούργιο δάπεδό σας πριν από την εγκατάσταση. 

Οι φωτογραφίες σας ετοιμάζονται από τον πάροχο υπηρεσιών μας έναντι αμοιβής 9,95 EUR για χρήση στον σχεδιαστή δαπέδων online.  

Φωτογραφείο (στα αγγλικά)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΑ

Που μπορώ να αγοράσω δάπεδα PROJECT FLOORS;

Που μπορώ να αγοράσω δάπεδα PROJECT FLOORS;

Οι επενδύσεις δαπέδων PROJECT FLOORS δεν πωλούνται σε αγορές κατασκευαστικών υλικών. Θα τα βρείτε αποκλειστικά σε εξειδικευμένα καταστήματα μαζί με την παροχή των καλύτερων και εξατομικευμένων συμβουλών. Ευχαρίστως να σας ενημερώσουμε για τα σημεία πώλησης κοντά σας. 

Τί είναι οι φθαλικοί εστέρες ή οι πλαστικοποιητές και υπάρχουν στα δάπεδα σας;

Τί είναι οι φθαλικοί εστέρες ή οι πλαστικοποιητές και υπάρχουν στα δάπεδα σας;

Αρχικά, το PVC είναι ένα σκληρό πλαστικό που πρέπει αρχικά να γίνει μαλακό και εύκαμπτο πριν να μπορεί να τοποθετηθεί ως δάπεδο. Οι χημικές ουσίες που δίνουν στο PVC την απαραίτητη ευελιξία και απαλότητα καλούνται «πλαστικοποιητές». Οι φθαλικοί εστέρες είναι ο τύπος πλαστικοποιητή που χρησιμοποιείται συνήθως για την παραγωγή επενδύσεων δαπέδου από PVC. Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις παρά την τεράστια επιστημονική έρευνα, υπάρχει η υποψία ότι οι φθαλικές ενώσεις επιδρούν στο ανθρώπινο σώμα και στο περιβάλλον. 

Η PROJECT FLOORS έχει από μόνη της παραιτηθεί από τη χρήση πλαστικοποιητών περιεκτικών σε φθαλικές ενώσεις από τις αρχές του 2013. Μία από τις εναλλακτικές που χρησιμοποιούνται είναι το Hexamoll® DINCH®, το οποίο αναπτύχθηκε από την BASF για εφαρμογές σε στενή επαφή με τον άνθρωπο, π.χ. παιχνίδια, συσκευασίες τροφίμων ή ιατρικά προϊόντα. Μέσω του μενού «Βιωσιμότητα» θα φτάσετε στη σελίδα «Πλαστικοποιητές» με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.

Είναι οι επενδύσεις δαπέδου επιβλαβείς για την υγεία;

Είναι οι επενδύσεις δαπέδου επιβλαβείς για την υγεία;

Οι επενδύσεις δαπέδων εξετάζονται τακτικά για επιβλαβείς ουσίες όπως τα βαρέα μέταλλα και οι εκπομπές (βλέπε επίσης σημείο μενού «Κλίμα εσωτερικών χώρων») και παρουσιάζουν τιμές, οι οποίες βρίσκονται σαφώς κάτω από τα νόμιμα επιτρεπτά όρια. Επιπλέον, η μονάδα παραγωγής μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και 14001, κάτι που μεταξύ άλλων σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα πλαστικά άγνωστης προέλευσης για την παραγωγή, αλλά μόνο κόκκοι με άριστη ανιχνεύσιμη σύνθεση. Συνεπώς, η χρήση των επενδύσεων δαπέδων της εταιρείας μας δεν είναι επιβλαβής για την υγεία.

Ενδείκνυνται τα δάπεδα για αίθουσες με υγρασία;

Ενδείκνυνται τα δάπεδα για αίθουσες με υγρασία;

Τα δάπεδα της εταιρείας μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόβλημα σε χώρους με υγρασία, διότι καθώς δεν είναι ευαίσθητα στην υγρασία τα δάπεδα ούτε διογκώνονται ούτε σπάνε. Το δάπεδο πρέπει να κολλήσει σε ολόκληρη την επιφάνεια. Τα δάπεδα που δεν έχουν κολλήσει ή στερεωθεί δεν είναι αδιάβροχα, έτσι ώστε η υγρασία να μπορεί να διεισδύσει στο υπόβαθρο.

Πόσο οικολογικά είναι τα δάπεδα PROJECT FLOORS;

Πόσο οικολογικά είναι τα δάπεδα PROJECT FLOORS;

Με μερίδιο πετρελαίου μόνο 43%, το PVC αποτελείται μόνο κατά ένα μικρό μέρος από μη ανανεώσιμες ύλες. Στο 57% το PVC αποτελείται από χλώριο, το οποίο παράγεται από ορυκτό αλάτι και διατίθεται σε μεγάλες ποσότητες. Το χλώριο υπάρχει στο μόριο του PVC σε μία τόσο σταθερή ένωση όπως και αλάτι που χρησιμοποιείται καθημερινά. Η παραγωγή λαμβάνει χώρα σε ενεργειακά αποδοτικές διαδικασίες και απαιτεί σημαντικά λιγότερη ενέργεια από πολλά εναλλακτικά προϊόντα. Η μεγάλη διάρκεια ζωής με χαμηλό κόστος συντήρησης συμβάλλει επίσης στην καλή γενική ισορροπία της ενέργειας που χρησιμοποιείται για την παραγωγή και χρήση επενδύσεων δαπέδου από PVC. (Πηγή: Φεβρουάριος)

Γιατί παρά την επίστρωση PU από το εργοστάσιο συνιστάτε μια αρχική συντήρηση;

Γιατί παρά την επίστρωση PU από το εργοστάσιο συνιστάτε μια αρχική συντήρηση;

Η επίστρωση PU από το εργοστάσιο δεν αποτελεί αντικατάσταση της αρχικής συντήρησης μετά την τοποθέτηση, αλλά απλώς χρησιμεύει ως προστασία κατά τη φάση κατασκευής. Επειδή η επικάλυψη PU που εφαρμόζεται στο εργοστάσιο ως προς το πάχος της είναι και για λόγους παραγωγής πολύ λεπτότερη από ένα προστατευτικό στρώμα που εφαρμόζεται μεταγενέστερα, συνιστάται σαφώς μια αρχική συντήρηση και ειδικότερα σε επαγγελματικά κτίρια, για να αποφευχθούν αργότερα παράπονα. Επιπλέον, κατά την αρχική συντήρηση με κατάλληλες προσθήκες μπορεί να ληφθεί υπόψη η εξατομικευμένη χρήση του αντικειμένου ώστε για παράδειγμα, να αποφευχθούν αποχρωματισμοί στο κομμωτήριο ή σε ιατρεία. Για την παροχή συμβουλών σχετικά με το ποια αρχική συντήρηση συνιστάται στην περίπτωσή σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής εφαρμογής της εταιρείας μας. 

Ακόμη και στον τομέα κατοικιών μπορεί να εφαρμοστεί πρόσθετη σφράγιση για να επιτευχθεί ένα προστατευτικό στρώμα. Επιπλέον, βελτιώνονται περαιτέρω οι ιδιότητες όσον αφορά την ευκολία καθαρισμού και την προσκόλληση βρωμιάς. Απλά επικοινωνήστε με τον εξειδικευμένο τεχνικό τοποθέτησης δαπέδων για να μάθετε ποιες επιλογές είναι χρήσιμες στον ιδιωτικό τομέα. Φυσικά, είμαστε και εμείς στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

<link en footer faq _blank>Περισσότερες συχνές ερωτήσεις (στα αγγλικά)

Έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Πολύ ευχαρίστως να σας συμβουλέψουμε!
Tatjana Navarro & Yvonne Schlarp

+49 2233 9687-0
Δωρεάν παροχή συμβουλών:
Τρίτη έως Πέμπτη: 8:00 έως 17:00
Παρασκευή: 8:00 έως 15:30

Γράψτε ένα e-mail

Showroom für Designbelag in der Firmenzentrale Hürth